Kenan Doğulu Söyledi Eşi Beren Saat Dans Etti! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile eşi Beren Saat Bodrum'da tatile çıkarlarken, gittikleri plajda mikrofonu alan Kenan Doğulu şarkı söyledi eşi Beren Saat danslarıyla kendisine eşlik etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile eşi Beren Saat Bodrum'da tatile çıkarlarken, gittikleri plajda mikrofonu alan Kenan Doğulu şarkı söyledi eşi Beren Saat danslarıyla kendisine eşlik etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile eşi Beren Saat Bodrum'da tatile çıkarlarken, gittikleri plajda mikrofonu alan Kenan Doğulu şarkı söyledi eşi Beren Saat danslarıyla kendisine eşlik etti. 

 

Eşiyle tatile çıkan Kenan Doğulu, Bodrum'daki bir beachte mikrofonu alarak şarkı söyledi. Bu esnada Beren Saat, müziğin ritmine kaptırarak dans etti.Özel hayatlarıyla sık sık gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, şimdilerde Bodrum'da tatil yapıyor. Dinlenerek güzel havanın tadını çıkaran çift, gittikleri bir beachte eğlenirken görüntülendi.

 

KENAN SÖYLEDİ, BEREN OYNADI

 

Bitez Mahallesi'ndeki bir plaja giden çiftten Kenan Doğulu, bir anda mikrofonu eline alarak şarkı söylemeye başladı. Eşinin şarkı söylediğini gören Beren Saat de Doğulu'nun yanına giderek dans etti. Mikrofonu görünce dayanamayan Doğulu, peş peşe sevilen şarkılarını söyleyerek mekandakilere eğlenceli anlar yaşattı. İkilinin eğlenceli anları da sosyal medyada gündem oldu.

 

kenan dogulu soyledi beren saat dans etti