Kenan İmirzalıoğlu Arabasını Yolun Ortasında Bırakan Şoförüne Sinirlendi!

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, arabasını yolun ortasına bırakıp trafiğin sıkışmasına neden olan şoförüne sinirlendi. 

 

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, arabasını yolun ortasına bırakıp trafiğin sıkışmasına neden olan şoförüne sinirlendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, arabasını yolun ortasına bırakıp trafiğin sıkışmasına neden olan şoförüne sinirlendi. 

 

Şoförü sinirlendirdi!

 

Şimdilerde 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasını sunan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen yakışıklı oyuncu, çıkış kapısında şoförüne sinirlendirdi. İmirzalıoğlu’nun çıkış yapmasını bekleyen şoförü, aracı yolun ortasına bırakıp, trafiğin durmasına neden oldu. 47 yaşındaki oyuncunun araca bindiğini gören mağdur vatandaşlar, İmirzalıoğlu’nun yanına gelerek, "Sizin için mi bu rezalet? Trafiğin haline bakın! Müsaade edin, yol kapanıyor” sözeriyle tepki gösterdiler.

 

Kenan İmirzalıoğlu, şoförünün davranışı için vatandaşlardan özür dileyip, yolu açtırdı. Ünlü oyuncu, olayı takip eden muhabirlere dönerek, "Benimle alakası olmadığını gördünüz. Ben gereken uyarıyı yapacağım zaten yardımcıma" şeklinde konuştu. Oyuncu, mağdur vatandaşlara özrünü bildirip, aracıyla uzaklaştı. İmirzalıoğlu'nun şoförü, basın mensuplarının röportaj talebini engellemek için böyle bir davranış sergilemeye çalışsa da bu isteğinde başarılı olamadı.