Kenan İmirzalıoğlu İle Sinem Kobal Hastane Çıkışı Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundular!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebekleri Leyla'nın doğumu sonrası hastaneden taburcu olurlarken, dikkat çeken açıklamalarda bulundular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebekleri Leyla'nın doğumu sonrası hastaneden taburcu olurlarken, dikkat çeken açıklamalarda bulundular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebekleri Leyla'nın doğumu sonrası hastaneden taburcu olurlarken, dikkat çeken açıklamalarda bulundular. 

 

Leyla'yı bana benzettiler!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebekleri Leyla'nın doğumu sonrası hastaneden taburcu olurlarken, dikkat çeken açıklamalarda bulundular. Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu hastane çıkışı objektiflere takıldı. Soruları yanıtsız bırakmayan çiftten Kenan İmirzalıoğlu, Leyla'nın uyuduğunu söyleyerek muhabirleri uyardı. Sinem Kobal "Çok şükür iyiyim. Bebek iyi, ben iyiyim. Ben hastanede biraz fazla kaldım çünkü orta kulak iltihabı oldum. Derken doğum başladı. Kulağım için tedaviye devam ettik. O yüzden biraz yorgunum. Çok şükür doğum güzel geçti. Zaten ben daha önce de aynı ekipleydim. Normal doğum oldu, kızımıza kavuştuk." dedi. Kenan İmirzalıoğlu ise "Çok teşekkürler. Annemizi bekletmeyelim. Leyla 3 kilodan fazla. 48 santimetre. Doğumda anne ile beraberdim tabii ki. Lalin kardeşiyle tanıştı. Pazartesi anne evde olmayınca bir şeyler olduğunu anladı. Hissediyor çocuklar. İlk aşamada fena gitmedi. Annesi ona en başından beri anlatıyor. İzah ediyor. Bir kardeşin olacak, gelecek falan diye. Kaynaşacaklar tabii. Kardeşlik çok önemli. Bu sefer bana benzettiler. İkimiz de Leyla ismini çok seviyorduk." diye konuştu.