Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'e Veda Ediyor? Yeni Projesi Ne? İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, ATV'de cumartesi akşamları ekranlara gelen "Kim Milyoner Olmak İster?" isimli TV yarışmasının sunuculuğuna yeni başlayacak Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin kadrosuna dahil olduğu için veda etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, ATV'de cumartesi akşamları ekranlara gelen "Kim Milyoner Olmak İster?" isimli TV yarışmasının sunuculuğuna yeni başlayacak Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin kadrosuna dahil olduğu için veda etti. Cumartesi akşamları ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Kim Milyoner Olmak yarışmasında solun sonuna gelindi. Bir çok farklı ünlü ismin sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak final kararı aldı peki neden? Cumartesi akşamları ekrana gelen yarışma yerini yeni yayın hayatına başlayacak olan Kardeşlerim dizisine kaptırdı. ATV den bu konu ile alakalı bir bilgi gelmezken iddialara göre Kenan İmirzaloğlu’nun yeni başlayacak olan Kurtlar Vadisi Kaos’un oyuncu kadrosuna dahil olduğu ve Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının biteceği söyleniyor.

 

Kim Milyoner Olmak İster ekranlara veda mı ediyor?

 

Cumartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan ve dünyanın en çok kazandıran bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sonuna gelindi.  Yarışma 13 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan 931.bölümü ile final yaptı. Sunuculuğunu Kenan İmirzaloğlu’nun yaptığı yarışma ekranlara veda ederken yerine Kardeşlerim dizisi gelecek.

 

Kenan İmirzalıoğlu yeni projede! 

 

Uzun zamandır dizi projelerinde yer almayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Kurtlar Vadisi Kaos dizisi kadrosuna katıldığı iddia edildi.