Kenan İmirzalıoğlu'ndan Eşi Sinem Kobal'a Jest!

Son dönemde verdikleri bebek müjdesiyle gündem olan ünlü oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal konuşulmaya devam ederken, Kenan İmirzalıoğlu hamile eşi için yaptığı jest ile bir kez daha gündeme geldi. 

 

Son dönemde verdikleri bebek müjdesiyle gündem olan ünlü oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal konuşulmaya devam ederken, Kenan İmirzalıoğlu hamile eşi için yaptığı jest ile bir kez daha gündeme geldi. Son dönemde yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla adlarından sık sık söz ettiren İmirzalıoğlu ile Kobal çifti konuşulmaya devam ederken, Kenan İmirzalıoğlu hamile eşi için yaptığı jest ile bir kez daha gündeme geldi.

 

5 aylık hamile eşininin üzerine titreyen Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a yeni bir jest yaptı. Eşini bu dönemde mutlu etmek için çabalayan Kenan İmirzalıoğlu, Kobal'a tatil jesti yaptı. 2. Sayfa' programının haberine göre; genelde tekne tatili yapmayı tercih eden çiftten İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'ın teknede rahat edemeyeceğini düşündü ve hamile eşi için Marmaris'te bir otelin iki odasını kapattı. Bir odayı kendileri için düşünen ünlü çift, diğer odayı da kendilerini ziyaret etmeye gelecek olan aile üyeleri ve arkadaşları için ayarladı.