Kenan İmirzalıoğlu'ndan Exxen Açıklaması! Başarılı Olacaktır!

En son BLU TV'de yer alan Alef dizisiyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Etiler'de objektiflere takılırken, doğacak bebeklerinin ismi ve Acun Ilıcalı'nın yeni kuracağı dijital platform Exxen hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

En son BLU TV'de yer alan Alef dizisiyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Etiler'de objektiflere takılırken, doğacak bebeklerinin ismi ve Acun Ilıcalı'nın yeni kuracağı dijital platform Exxen hakkında açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Etiler'de objektiflere takılırken, doğacak bebeklerinin ismi ve Acun Ilıcalı'nın yeni kuracağı dijital platform Exxen hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Annesinden duysanız daha iyi olur ama adı belli! 

 

Milliyet gazetesinin haberine göre Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdüren ve baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu, Etiler'de objektiflere takıldı. Kenan İmirzalıoğlu, doğacak kızlarının ismiyle alakalı soruya cevap verdi. İmirzalıoğlu yaptığı açıklamada doğacak olan bebeklerinin ismiyle ilgili "İsmi belli ama annesinden duyun ya da beraber olduğumuz zaman söyleriz." ifadelerini kullandı. 

 

Acun başında olduğu için başarılı olacaktır! 

 

Acun Ilıcalı'nın yeni kuracağı 'Exxen' dijital platformu için de İmirzalıoğlu, "Acun başında olduğu için başarılı olacaktır" yorumunu yaptı.