Kenan İmirzalıoğlu'ndan Sinem Kobal'a 150 Bin TL'lik Annelik Hediyesi!

Şu sıralar FX ile Blu TV'nin ortak yapımı Alef dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 4 yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile hayatını birleştirirken, doğacak çocukları ve evlilik yıldönümleri için Kobal'a 150 bin TL'lik jest yaptı. 

 

Şu sıralar FX ile Blu TV'nin ortak yapımı Alef dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 4 yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile hayatını birleştirirken, doğacak çocukları ve evlilik yıldönümleri için Kobal'a 150 bin TL'lik jest yaptı. Son dönemde rol aldığı Alef dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 4 yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile hayatını birleştirirken, doğacak çocukları ve evlilik yıldönümleri için Kobal'a 150 bin TL'lik jest yaptı.

 

4 yıl önce kendisi gibi oyuncu Sinem Kobal'la nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu, eşine hem evlilik hem de annelik hediyesi olarak 150 bin TL'lik jest yaptı. Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına göre; Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal'a hem annelik hem de yıl dönümü hediyesi olarak ünlü bir markadan 150 bin TL'lik saat sipariş etti.