Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Çiftinin Kızlarının İsmi Belli Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal'ın ikinci bebekleri geçtiğimiz gün dünyaya gelirken, bebeklerinin ismi belli oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal'ın ikinci bebekleri geçtiğimiz gün dünyaya gelirken, bebeklerinin ismi belli oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal'ın ikinci bebekleri geçtiğimiz gün dünyaya gelirken, bebeklerinin ismi belli oldu.

 

Kızlarına Leyla ismini verdiler!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal'ın ikinci bebekleri geçtiğimiz gün dünyaya gelirken, bebeklerinin ismi belli oldu. Sinem Kobal, dün sabah saatlerinde ikinci bebeğini dünyaya getirmişti. Lalin adında bir kızları olan çift, ikinci bebeklerine Leyla adını koydu. İkinci kez kız babası olan Kenan İmirzalıoğlu duygularını dile getirdi.