Kenan Öztürk'ten Deniz Akkaya'nın Swinger Parti İddiasına Yanıt!

Sosyal medyada son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Deniz Akkaya'nın Eylül Öztürk ve Kenan Öztürk ile ilgili Swinger Parti iddialarına Öztürk yanıt verdi. 

 

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konulmuştu. Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya da bomba bir iddia ortaya attı, çift hakkında swinger iddiasında bulunmuştu. Eylül Öztürk’ün eşi Deniz Akkaya’ya yanıt verdi.

 

GazeteVatan'da yer alan habere göre; Polat çiftinin ardından gözlerin çevrildiği Eylül Öztürk ve eşi gündemden düşmüyor. İddialara göre Öztürk; 5 milyon dolarlar gittiği ABD'den peşin parayla tam 11 daire aldı. Türkiye'de ise sayısız mal varlığı ve villası vardı. Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk, günlerdir Amerika'daki evlerini nasıl aldığına açıklık getirmeye çalışıyor. Çift bu kez de Deniz Akkaya Eylül Öztürk hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.

 

Deniz Akkaya, Eylül Öztürk'ü hedef alarak "Manik depresif mi desem, bipolar mı desem" şeklinde konuştu. Eylül Öztürk bir video çekerek kazancını paylaşırken kocası da sosyal medyada yapılan bir yoruma "Hepsi helal merak etmeyin, Deniz Hanım her gün başka yalanla çıkıyor ortaya" yazınca ortalık karıştı.

 

Deniz Akkaya önce Kenan Özkan'a ağza alınmayacak küfürler yağdırdı. Hızını alamayan Akkaya ardından; "Kenan o zaman sen istedin gerisini paylaşmıyordum çünkü özel hayatınız diye ki Amerika'da yaşayan herkes bu insanları polise bu konularla ilgili şikayet edebilir" yazdı ve sözlerine şöyle devam etti:

 

"Evinde kokainle birlikte swinger partileri düzenlediğinizle ilgili bütün komşularınız konuşuyor herhalde bu partileri çocuklar yukarıda uyurken yapıyorsun.

 

Hoş Polat ailesi çocuklar yukarıda uyurken aşağıda yanık fırçayla birlikte kokain çekiyordu benzer hikâyeler! Bu güzellik merkezlerinin sahipleri ve kocalarının gözaltı morlukları ağızlarına kadar niye iniyor belli hoş senin karının ki artık göğüs kısmına kadar inmiş durumda! Tekrar ediyorum bunlara girmeyecektim ama senin boyun çok uzadı cüce!!" Deniz Akkaya devamında ise "Deprem bölgesine gönderdiğin on koli deterjanla mı beni bastıracaksın! Ahlaksız herife bak, hıyar herife bak ya, p..venk! " diyerek şoke etti..

 

EYLÜL ÖZTÜRK'ÜN EŞİNDEN YANIT

 

Akkaya'nın swinger partisi iddiaları kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Eylül Öztürk'ün eşi Kenan Özkan ise olay yaratan iddialara "Bakın biz bir şeylere cevap verip kanıtladıkça çıtanın b..kunu çıkardılar" diyerek yanıt verdi.