Kendall Jenner'ın Bad Bunny İle Aşkı Dolu Dizgin Devam Ediyor!

Kardashian ailesinin en gizemli üyesi olarak bilinen ünlü manken Kendall Jenner'ın ünlü müzisyen Bad Bunny ile aÅŸkı dolu dizgin devam ediyor. 

 

Kardashian ailesinin en gizemli üyesi olarak bilinen ünlü manken Kendall Jenner'ın ünlü müzisyen Bad Bunny ile aÅŸkı dolu dizgin devam ediyor. Kardashian ailesinin en gizemli üyesi olarak bilinen ünlü manken Kendall Jenner'ın ünlü müzisyen Bad Bunny ile aÅŸkı dolu dizgin devam ediyor. 

 

Hürriyet gazetesinin Amerikan basınından aktardığı habere göre; People dergisinin 2014 yılında “dünyanın en güzel insanları” listesine seçilmiÅŸti. Küçük kız kardeÅŸi Kylie Jenner’la birlikte aynı yıl ve 2015’te bu kez Time dergisi tarafından “dünyanın en etkili gençleri” listesine zirveden girdiler.

 

Kardashian – Jenner ailesinin sondan bir önceki üyesi, 27 yaşındaki model Kendall Jenner’dan bahsediyoruz. 14 yaşından beri modellik yapan ve 10 yıldan fazladır da dünyanın en büyük markaları ve modaevleriyle çalışan Kendall Jenner yeni neslin en baÅŸarılı süper modellerinden biri sayılıyor. Dünyanın en ünlü ailesinin içine doÄŸan güzel yıldız aslında çocukluÄŸundan beri diÄŸer kardeÅŸleri gibi kameraların önünde büyüdü. Ve çok küçük yaÅŸtan beri de ün ve servet içinde yaşıyor. Ancak Kardashian kardeÅŸlerin ve küçük kardeÅŸi Kylie Jenner’ın aksine çok ketum bir yapıda. Ailenin henüz çocuk doÄŸurmayan tek üyesi olan Kendall Jenner mesleÄŸiyle daha çok öne çıkıyor. YoÄŸun bir tempoda defilelere çıkan Kendall Jenner en büyük markaların da aranan yüzü. Genç model bir yandan kız kardeÅŸlerinin giysi ve kozmetik ÅŸirketlerinin de gönüllü olarak reklamlarını yapıyor.

 

Bir dönem arka arkaya ünlü NBA yıldızlarıyla kısa süreli aÅŸklar yaÅŸayan Kendall Jenner, kız kardeÅŸlerinin aksine aÅŸk yaÅŸantısı konusunda da ser verip sır vermemesiyle tanınıyor. 2022’de NBA oyuncusu Devin Booker’la 2 yıllık iliÅŸkisini bitiren Kendall Jenner çoktan yeni bir aÅŸka yelken açtı. Kendall Jenner bir süredir müzisyen asıl adı Benito Antonio Martinez Ocasio olan ünlü ÅŸarkıcı Bad Bunny ile iliÅŸki yaşıyor. Ancak ailenin en gizemli üyesi olan ünlü model bu aÅŸk konusunda ser verip sır vermiyor. Çiftin geçen ÅŸubattan beri birlikte olduÄŸu biliniyor. Ä°liÅŸkilerini saklamayan Kendall Jenner ve Bad Bunny, aÅŸklarını ortaya dökmek taraftarı da deÄŸil. Daha önce defalarca birlikte görüntülenmiÅŸ olsalar da birlikteliklerini kırmızı halılara ya da sosyal medyaya taşımıyorlar.

 

Bir süredir devam eden moda haftaları için önce Milano sonra da Paris’e giden Kendall Jenner ABD’ye döndü. Döner dönmez de perÅŸembe akÅŸamı BillBoard dergisinin dağıttığı Latin Müzik Ödülleri’nde tam 7 ödül birden kazanan sevgilisine koÅŸtu. Çiftin peÅŸini bırakmayan paparazziler de nu buluÅŸma anlarını görüntüledi. Kendall Jenner uzakta görünen sevgilisine bakarken gözlerinin için gülüyordu. Ä°kili buluÅŸtuktan sonra aynı araca binip oradan uzaklaÅŸtılar. Ancak Bad Bunny normal davranırken Kendall Jenner’ın fotoÄŸrafçıları fark edince hemen elindeki ceketle kendini saklamaya çalışması dikkatlerden kaçmadı. Kendall ceketini alıp kafasına geçirerek yüzünü gizlemeye çalıştı. Arabaya binene kadar da ceketi kafasından çıkarmamaya özen gösterdi. Oysa çift aylardır gittikleri yerlerde birlikte görüntüleniyorlar ve aÅŸkları da her hallerinden ayan beyan ortada. Ve bu aÅŸk bir reklam kampanyasına bile konu olmuÅŸ durumda.

 

Kendall Jenner ve Bad Bunny, Gucci’nin lüks bavul ve çantalarını tanıtan yeni reklam kampanyasında birlikte yer alıyorlar. Buna raÄŸmen iliÅŸkisi hakkında hiç konuÅŸmayan ve hâlâ fotoÄŸraflanmamak için kendini saklamaya çalışan ünlü model bu konuyla ilgili olarak Wall Street Journal’a verdiÄŸi röportajda ÅŸunları söylemiÅŸti: “Özel hayatımı gizli tutmaya ve bu konuda bir denge bulmaya çalışıyorum. Bu alana dahil olmaya çalışacak insanların yarattığı gerilimin, hayattan zevk almamı engellemesine karşı duruyorum". Kendall’ın bu konudaki hassasiyeti Bad Bunny’yi de etkisi altına almış durumda. Ünlü rapçi de sevgilisinin isteÄŸine saygı duyuyor vegeçtiÄŸimiz haziran ayında Rolling Stone dergisine verdiÄŸi röportajda, Jenner ile iliÅŸkisini korumak istediÄŸini ifade ediyordu: "Hayranlar her zaman daha fazlasını bilmek istiyor. Ben ise her zaman kendi yolumda yürüyeceÄŸim".