Kenya'da İlginç Olay! Hayat Kadını İle Arabasında İlişkiye Girdi! Hayat Kadını Çırılçıplak Arabadan Uçtu!

Kenya'da gerçekleşen ilginç olayda bir TIR şoförü arabada ilişkiye girdiği hayat kadını ile ilişki sonrası seyir halindeyken, araçta uyuyan hayat kadını şoförün yaptığı ani fren sonrası çırılçıplak camdan uçtu. 

 

Kenya'da gerçekleşen ilginç olayda bir TIR şoförü arabada ilişkiye girdiği hayat kadını ile ilişki sonrası seyir halindeyken, araçta uyuyan hayat kadını şoförün yaptığı ani fren sonrası çırılçıplak camdan uçtu. Kenya'da gerçekleşen ilginç olayda bir TIR şoförü arabada ilişkiye girdiği hayat kadını ile ilişki sonrası seyir halindeyken, araçta uyuyan hayat kadını şoförün yaptığı ani fren sonrası çırılçıplak camdan uçtu. 

 

Sondakika'da yer alan habere göre; Kenya'da bir kamyon şoförü tarafından araca alınan hayat kadını, arka tarafta uyuduğu sırada şoförün ani fren yapmasıyla çıplak şekilde dışarı fırladı. O anlar araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kenya'da uzun yol şoförlüğü yapan bir şahıs, cinsel ilişki için bir kadını aracına aldı. İkili ilişkiye girdikten sonra kadın dinlemek amacıyla arkada bulunan yatakta yatmaya başladı.

 

arac fren yapti hayat kadini cirilciplak camdan uctu

 

ANİ FRENLE ŞOFÖR KABİNİNE FIRLADI

 

İkilinin ilerlediği sırada şoför aniden fren yapınca, arkada yatan kadın çıplak şekilde bir anda şoför kabinine doğru fırladı. Hem kadın hem de şoför büyük bir korku yaşadı.

 

ARAÇ KAMERASI SANİYE SANİYE KAYDETTİ

 

Bu sırada kayıtta olan araç kamerası da meydana gelen feci olayı saniye saniye kaydetti. İkilinin yaşadıkları korku yüzlerine yansıdı



Etiketler: