Kerantinli Şampuan Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de saçtır. Güzelliğe önem veren kadınlar keratinli şampuan kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği keratinli şampuan  sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Keratinli şampuan, formülünde keratin proteini içeren saçlara bakım yapan şampuanlardır. Keratin şampuanı, saçları derinlemesine arındırmakla kalmaz aynı zamanda saçların yapıtaşını onararak saçların uzamasına da yardımcı olur.

 

Keratinli şampuan ne işe yarar?

 

Buğday, mısır ve soya fasulyesinden elde edilen hidrolize proteinlerden oluşan bitkisel keratinle zenginleştirilmiştir. Saçlar kişisel görünümümüzü büyük oranda etkiler. Daha sağlıklı, parlak ve kırıksız saçlar özgüveninizin yüksek olmasına katkıda bulunur.

 

Keratinli şampuan nasıl kullanılır?

 

Avuç içerisine belli miktarda alarak ıslatılmış saç derisine masaj yaparak uygulanır. Saç diplerinden masaj yapmaya başlayarak saç uçlarına kadar detaylı bir uygulama sağlayabilirsiniz. Islak saç üzerine süreceğiniz keratinli şampuanı parmak uçlarından yardım alacak tüm saçınızla buluşturun.

 

Keratinli şampuan saça zarar verir mi?

 

Keratin saç bakımı ürünlerinde formaldehid isimli bir kimyasal bulunmaktadır. Bu kimyasalın kokusu keskin olmasının yanısıra kanserojen etkisi bulunmaktadır. İşte bu yüzden bu kimyasalın kapalı mekanda uzun süre solunması sağlık açısından tehlikelidir.

 

Keratinli şampuan saça iyi gelir mi?

 

Keratin şampuanı, saçları derinlemesine arındırmakla kalmaz aynı zamanda saçların yapıtaşını onararak saçların uzamasına da yardımcı olur. Dışarıdan keratin takviyesi almak isteyenler keratinli şampuanlarla daha bakımlı saçlara sahip oluyor.



Etiketler: