Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Neden Gündemde? Ne Tartışması Yaşadı?

Kerem Aktürkoğlu kimdir? Sosyal medyada trafik tartışmasıyla gündemde olan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki Kerem Aktürkoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden gündemde? Ne tartışması yaşadı? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kerem Aktürkoğlu kimdir? Sosyal medyada trafik tartışmasıyla gündemde olan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki Kerem Aktürkoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden gündemde? Ne tartışması yaşadı? Cevaplar haberimizde..

 

Kerem Aktürkoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden gündemde? Ne tartışması yaşadı?

 

Kerem Aktürkoğlu kimdir? Kerem Aktürkoğlu, 21 Ekim 1998 yılında İzmit'te dünyaya geldi. Asıl adı Muhammed Kerem Aktürkoğlu olan genç futbolcu, sol kanat mevkiinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir. Futbola 2011 yılı sonunda Gölcükspor altyapısına girerek başladı. 2013 yılına kadar kalan Aktürkoğlu daha sonra Hisareynspor'a katılmıştır. 2014 yılı sonunda Medipol Başakşehir altyapısına geçmiş, 2015'te profesyonel sözleşme imzalamıştır. Başakşehir'den 2016 yılında kiralık olarak Bodrumspor'a giden Aktürkoğlu, burada 27 maça çıkıp 4 gol attı. 2018 yılında takımdan ayrılarak bedelsiz olarak Karacabey Belediyespor'a transfer oldu.  2019-2020 sezonunda bedelsiz olarak Erzincanspor'a giden Aktürkoğlu, burada parladı. 28 lig maçında toplamda 17 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. 2020-2021 sezonunda ise Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı takımda ilk sezonunda 24 lig maçında 7 gol atarak önemli bir katkı sağladı. Ayrıca 3 de asist yaptı. 2021-2022 sezonunda da Galatasaray'da devam eden Aktürkoğlu, şu ana kadar 8 lig maçında 3 gol atarak formunu sürdürdü. 

 

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA NE OLDU?

 

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e elendiği maç sonrası Kerem Aktürkoğlu trafikte tatsız bir olay yaşadı. Maçın ardından aracıyla yola çıkan Kerem Aktürkoğlu trafikte bir kişiyle tartıştı. Amatör kameraya yansıyan görüntüde şahsın Kerem Aktürkoğlu'na "Sen milli takım oyuncususun" dediği duyuldu. Kerem Aktürkoğlu ise şahsın sözlerine "Öyleyim öyleyim" cevabını verdi. Yaşanan tartışmanın maçla ilgili olmadığı ve trafik tartışması olduğu öne sürüldü. Galatasaray A Takım Medya Sorumlusu Egehan Şengül, bu olayın ardından, "Sosyal medyada gördüğünüz fotoğraf; Kerem Aktürkoğlu'nun aracı yolda ilerlerken, trafikte başka bir araçtaki kişilerle yaşanan hadiseden ibarettir" şeklinde bir açıklama yaptı. Kerem Aktürkoğlu 2-0 mağlup oldukları Fatih Karagümrük maçına ilk 11'de başlamış ve 73 dakika sahada kalmıştı.