Kerem Bürsin'den Dikkat Çeken Açıklama! Sadece 2 Seçmeden Olumlu DönüÅŸ Aldım!

Kerem Bürsin sinema sektörü ile alakalı neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Gain platformunda Mirgün Cabas'ın konuÄŸu olurken sinema sektörü ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Kerem Bürsin sinema sektörü ile alakalı neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Kerem Bürsin sinema sektörü ile alakalı neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Gain platformunda Mirgün Cabas'ın konuÄŸu olurken sinema sektörü ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Gain platformunda Mirgün Cabas'ın konuÄŸu olurken sinema sektörü ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Kerem Bürsin sinema sektörü ile alakalı neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

kerem bursin den sinema sektoru ile alakali dikkat ceken aciklamalar

 

Kerem Bürsin sinema sektörü ile alakalı neler söyledi?

 

2012 yılında ABD’den Türkiye’ye gelen ve o dönemde Türkçe’sinin de çok kötü olması nedeniyle ilk zamanlarda iÅŸ bulamayan oyuncu Kerem Bürsin, Gain platformunda Mirgün Cabas’ın programına konuk oldu.

 

Bürsin, Türkiye'ye ilk geldiÄŸi dönemde 80 küsur seçmeye katıldığını ve sadece 2’sinden olumlu yanıt aldığını söyledi. Bugüne kadar yaptığı farklı iÅŸlerden bahseden oyuncu, ÅŸöyle konuÅŸtu: “Garsonluk yaptım. Gece kulübünde bouncer’lık (fedailik) yaptım. Bir spor salonunun tuvaletlerini temizledim ve kirli havluları yıkadım. Åžoförlük yaptım. Bir de part time bir sosyal medya firmasında çalışıyordum. Aralarda seçmelere gidiyordum. O dönem otoparkta uyuyordum.”

 

Kerem Bürsin'in içinde bulunduÄŸu sektörle ilgili olarak söyledikleri de çok anlamlıydı. Bürsin;“Kamera önünde, yapım aÅŸamasında, kamera arkasında… 360 derece yapılacak çok iÅŸ var. Senaryolardan baÅŸlayalım. Kahraman konseptimiz hala çok ataerkil bir yerden. Benim okuduÄŸum senaryolarda ayaklarının üzerinde duran güçlü kadınlar var ama bir ÅŸekilde onları yine bir adam kurtarıyor. Bu bir sıkıntı. Senaryolardaki bu durum global bir sorun. Kamera arkasında çok az kadın görüyoruz. Ben bugüne kadar 6-7 dizi setinde bulundum. Ä°lk kez son setimde bir kamera asistanı kadındı. Bir kez bir kadın görüntü yönetmeni, bir kez de kadın yönetmenle çalıştım” dedi.