Kerem Bürsin Hande Erçel İle Ayrılığına Göndermede Bulundu! Yüksel Ve Parla!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve son dönemde sevgilisi Hande Erçel ile ayrılığıyla konuşulan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, ayrılık sonrası Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kullandığı ifadelerle Hande Erçel ile ayrılığına göndermede bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve son dönemde sevgilisi Hande Erçel ile ayrılığıyla konuşulan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, ayrılık sonrası Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kullandığı ifadelerle Hande Erçel ile ayrılığına göndermede bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kerem Bürsin, ayrılık sonrası Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kullandığı ifadelerle Hande Erçel ile ayrılığına göndermede bulundu.

 

Yüksel ve parla!

 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkilerinin bittiğini sosyal medyalarında paylaştıkları fotoğrafları teker teker silmeleriyle ele vermişlerdi. İki taraftan henüz bir açıklama gelmemiş ve herkes gelecek ilk açıklamayı beklerken Kerem Bürsin'in spor yaptığı bir video paylaşması dikkat çekti. Boks yaparken çektiği videoyu paylaşan Bürsin'in paylaşımını yazdığı "Rise and shine" (Yüksel ve Parla) açıklaması oldukça dikkat çekti. Bu açıklama kimi kullanıcılar tarafından Kerem Bürsin'in ayrılığa yaptığı bir gönderme olarak nitelendirildi.

 

İşte o paylaşım;