Kerem Bürsin İle Aslı Turanlı Aşk Mı Yaşıyor?

Sen Çal Kapımı ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in Ata Demirer'in eski sevgilisi Aslı Turanlı ile aşk yaşadığı iddia edildi. 

 

Sen Çal Kapımı ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in Ata Demirer'in eski sevgilisi Aslı Turanlı ile aşk yaşadığı iddia edildi. Son dönemde rol aldığı projeler kadar aşk hayatıyla da konuşulan ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in adı Demet Özdemir'den sonra şimdi de Ata Demirer'in eski sevgilisi Aslı Turanlı ile anılırken, ikilinin aşk yaşadığı iddia edildi. 

 

Oyuncu Kerem Bürsin aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir'le adı anılan Bürsin'in, Aslı Turanlı'yı yakın markaja aldığı iddia edildi. Şimdilerde 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin'in, son olarak Demet Özdemir'le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak Bürsin'in, Ata Demirer'in eski sevgilisi Aslı Turanlı'yı yakın markaja aldığı öğrenildi. Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre Kerem Bürsin, Ata Demirer ile bir süre önce yollarını ayıran Aslı Turanlı'ya ilgi duyuyor. Sosyal medyada Turanlı'yı takip etmeyen Bürsin, ünlü sunucunun fotoğraflarını beğenerek yeni aşkın sinyallerini veriyor.