Kerem Bürsin İle Hande Erçel Demet Özdemir Krizi Mi Yaşıyor?

Kerem Bürsin ile Hande Erçel Demet Özdemir krizi mi yaşıyor? Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile sevgilisi Hande Erçel'in Demet Özdemir krizi yaşadığı iddia edildi. Peki Kerem Bürsin ile Hande Erçel Demet Özdemir krizi mi yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Kerem Bürsin ile Hande Erçel Demet Özdemir krizi mi yaşıyor? Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile sevgilisi Hande Erçel'in Demet Özdemir krizi yaşadığı iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile sevgilisi Hande Erçel'in Demet Özdemir krizi yaşadığı iddia edildi. Peki Kerem Bürsin ile Hande Erçel Demet Özdemir krizi mi yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Kerem Bürsin ile Hande Erçel Demet Özdemir krizi mi yaşıyor?

 

Sevgilisinin Özdemir’le aynı projede olacağını gazetelerden öğrenen Hande Erçel’in sinirlendiği ortaya çıktı. Güzel oyuncunun ,evine gelen sevgilisi Kerem Bürsin “Benim niye haberim yok. Bunu gazetelerden mi öğrenecektim!” diyerek kapıdan geri çevirdiği öğrenildi. ”Benim de haberim yoktu.Yeni öğrendim”cevabı veren Bürsin, şimdilerde aşkının gönlünü almak için uğraşıyormuş. 

 

kerem bursin ile hande ercel demet ozdemir krizi mi yasiyor