Kerem Bürsin Ä°spanyol Stephanie Cayo Ä°le AÅŸk Mı Yaşıyor?

Kerem Bürsin ile Ä°spanyol Stephanie Cayo aÅŸk mı yaşıyor? Hande Erçel'in Kaan Yıldırım ile görüntülenmesinin ardından gözler Kerem Bürsin'e çevrilmiÅŸken ünlü oyuncunun Ä°spanyol sanatçı Stephanie Cayo ile aÅŸk yaÅŸadığı iddia edildi. Peki Kerem Bürsin ile Ä°spanyol Stephanie Cayo aÅŸk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Kerem Bürsin ile Ä°spanyol Stephanie Cayo aÅŸk mı yaşıyor? Hande Erçel'in Kaan Yıldırım ile görüntülenmesinin ardından gözler Kerem Bürsin'e çevrilmiÅŸken ünlü oyuncunun Ä°spanyol sanatçı Stephanie Cayo ile aÅŸk yaÅŸadığı iddia edildi. Son dönemde adı birçok isimle aÅŸk dedikodusuna karışan Kerem Bürsin'in ünlü oyuncunun Ä°spanyol sanatçı Stephanie Cayo ile aÅŸk yaÅŸadığı iddia edildi. Peki Kerem Bürsin ile Ä°spanyol Stephanie Cayo aÅŸk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

kerem bursin stephanie cayo ask mi yasiyor

 

Kerem Bürsin ile Ä°spanyol Stephanie Cayo aÅŸk mı yaşıyor?

 

Hande Erçel’in geçtiÄŸimiz hafta Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım’la görüntülenmesinden sonra gözler Kerem Bürsin’e çevrilmiÅŸti. Herkes Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den evlilik haberi beklerken ayrılmaları hanker için büyük bir hayal kırıklığı olmuÅŸtu. Kerem Bürsin’de Ä°spanyol sanatçı Stephanie Cayo ile geçtiÄŸimiz Ekim ayında Ä°spanya’da tanıştı ve gizli gizli Ä°spanya’ya giderek buluÅŸtukları iddia edildi. Ä°spanyol sanatçının fotoÄŸraflarının altına yapılan yorumlar aÅŸk söylentilerini doÄŸruladı.