Kerimcan Durmaz Altın Kelebek'in Buray'ın Deli Kızı'na Verilmesine Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Altın Kelebek ödül töreninde Peşimde klibiyle aday gösterilmesine rağmen bu ödülün Buray'ın Deli Kızı'na verilmesine tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Altın Kelebek ödül töreninde Peşimde klibiyle aday gösterilmesine rağmen bu ödülün Buray'ın Deli Kızı'na verilmesine tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Altın Kelebek ödül töreninde Peşimde klibiyle aday gösterilmesine rağmen bu ödülün Buray'ın Deli Kızı'na verilmesine tepki gösterdi.

 

Peşimde ile Buray’ın Deli Kızı’nı bırakın kıyaslamayı yanyana bile getiremezsiniz!

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Buray'ın ödül almasına tepki gösteren ünlü sosyal medya fenomeni "Çok önemsiyorum bu arada it’s okay benim için hiç önemli değil ama göz var nizam var akıl var mantık var şimdi hani Peşimde ile Buray’ın Deli Kızı’nı bırakın kıyaslamayı yanyana bile getiremezsiniz. Yanından bile geçiremezsiniz. Kimsenin işine saygısızlık yapmak istemiyorum ama bu böyle!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;