Kerimcan Durmaz Ece Erken'e Dava Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü DJ ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ece Erken'e dava açtığını belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü DJ ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ece Erken'e dava açtığını belirtti. Son dönemde özellikle havalimanında çektiği cinsel içerikli video ile gündeme gelen ve bu konuda aleyhinde açılan davası sonuçlanan ünlü DJ Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü sunucu Ece Erken'e sabah programında hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle dava açtığını belirtti. 

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Ece Erken isimli şahıs tarafıma bir takım yayım organları aracılığıyla alenen hakaret niteliği taşıyan sözler sarf etmiştir. Sarf edilen çirkin sözler ile kişilik haklarıma saldırıda bulunulmuştur. Bahsi geçen şahsın cezalandırılması için avukatım Osman Karahan ile birlikte hukuki yollara başvurduğumuzu ve davanın sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririm" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni ve DJ bu açıklamasıyla takipçilerinden destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;