Kerimcan Durmaz İle Mehmet Dinçerler'in Görüntüleri Olay Oldu! Erol Köse Paylaştı!

Sosyal medyada Hadise ile boşanma haberleriyle gündemde olan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada Hadise ile boşanma haberleriyle gündemde olan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada Hadise ile boşanma haberleriyle gündemde olan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

mehmet dincerler ile kerimcan durmaz in goruntuleri sosyal medyada olay oldu erol kose paylasti

 

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

 

Aykırı'da yer alan habere göre; Söz konusu görüntüde Mehmet Dinçerler ile Kerimcan Durmaz'ın bir eğlence mekanında samimi şekilde eğlendiği anlar göze çarpıyor. Bir karede ise Mehmet Dinçer ile Kerimcan Durmaz'ın öpüştüğü iddia edildi.

 

mehmet dincerler ile kerimcan durmaz in goruntuleri sosyal medyada olay oldu erol kose paylasti

 

ARABADAKİ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

 

Yapımcı Erol Köse, Instagram hesabından Mehmet Dinçeler ve Kerimcan Durmaz'ın arabada sohbet ederken çekilen görüntülerini yayınladı. Köse'nin "Hadise'nin kocasının farklı zevkleri" notuyla yayınladığı videoda Dinçerler'in birlikte yemek yediği Durmaz'ı evine bıraktığı duyuluyor. Durmaz'ın videoda "Beni eve götürür müsün artık. Yemeğimizi yedik, tatlımızı yedik, kahvemizi de içtik beni rahat bırak artık. 'Bekleyenin mi var, arkadaşın mı gelecek?' diye hiç sormuyorsun" dediği Dinçerler'in de "Seninle vakit geçirmek..." dediği duyuluyor.