Kıbrıs Zafere Doğru Apollon Serdar Özer Kimdir?

Kıbrıs Zafere Doğru Apollon Serdar Özer kimdir? TMC Film imzalı ilk bölümü 1 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, Kıbrıs'taki Türklerin mücadelesini anlatan TRT1'in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'da Apollon karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serdar Özer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Serdar Özer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Kıbrıs Zafere Doğru Apollon Serdar Özer kimdir? TMC Film imzalı ilk bölümü 1 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, Kıbrıs'taki Türklerin mücadelesini anlatan TRT1'in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'da Apollon karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serdar Özen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Serdar Özer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

kibris zafere dogru apollon serdar ozer kimdir

 

Kıbrıs Zafere Doğru Apollon Serdar Özer kimdir?

 

Serdar Özer, 21 Ocak 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Girne Amerikan Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü'nde tamamlamıştır. Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Cihan karakterine hayat veren Serdar Özer, 1.90 metre boyunda, 85 kilo ve Kova burcudur. Doğum tarihi, 21 Ocak 1980’dir. İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Burcu kovadır. Boyu 1.90 m.’dir. Eşi Çiğdem Özer’dir. Çiftin “Poyraz” adında bir oğlu vardır. Beşiktaş taraftarıdır. Babası konservatuar okumasına karşı çıkmıştır. Bu nedenle Özer, Beykent Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Girne Amerikan Üniversitesi Turizm ve Konaklama alanını da bitirmiştir. Star Tv’nin 2014 yılında ekranlara getirmeye başladığı “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. 50 bölüm süren dizide “Maksut Karakoyunlu” karakterini canlandırmıştır. Dizinin oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Gürbey İleri, Gül Onat da bulunmuştur. Dizinin çekimleri Hatay ve İstanbul’da yapılmıştır.Dram ve Romantik türde çekilen “Cesur ve Güzel” dizisine “Savcı Serhat” rolü ile katılmıştır. 2016 – 2017 yılları arasında Star TV ekranlarında yayınlanan dizide Özer’e Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Devrim Yakut, Erkan Avcı gibi oyuncular eşlik etmiştir. Dizi, 32 bölüm sürmüştür.