Kim Kardashian Eski Sevgilisi İçin Yaptırdığı Gizli Dövmesini Ortaya Çıkardı!

Aşk hayatıyla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dünyada magazin gündeminden inmeyen ünlü Amerikalı reality show yıldızı Kim Kardashian eski sevgilisi için yaptırdığı gizli dövmesini ortaya çıkardı. 

 

Aşk hayatıyla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dünyada magazin gündeminden inmeyen ünlü Amerikalı reality show yıldızı Kim Kardashian eski sevgilisi için yaptırdığı gizli dövmesini ortaya çıkardı. Aşk hayatıyla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dünyada magazin gündeminden inmeyen ünlü Amerikalı reality show yıldızı Kim Kardashian eski sevgilisi için yaptırdığı gizli dövmesini ortaya çıkardı. 

 

Sözcü'de yer alan habere göre; Magazin dünyasının popüler isimlerinden biri olan Kim Kardashian, gizli dövmesini ortaya çıkardı. Kardashian, dövmeyi meğer o sevgilisi için yaptırmış. Bir dönem Kanye West ile evliliği ile sık sık gündeme gelen Kardashian, evliliğini bitirdikten sonra da basının ilgi odaklarından biri oldu. Kardashians şovuyla öne çıkan isim, bu defa da eski bir aşkı için yaptırdığı dövmeyi gözler önüne serdi. Kardashian’ın gizli dövmesinin kaynağı ise West’ten sonra aşk yaşadığı Pete Davidson…

 

Kardashian, Kardashians şovda; iki yıl boyunca gizlediği ve Ekim 2021’de “Saturday Night Live”a katıldığı gece yaptırdığı dövmeyi ortaya çıkardı. Kardashian, aralarında kız kardeşi Khloé Kardashian’ın da bulunduğu arkadaş grubu ile birlikte sabah 4.30’da dövmeyi yaptırdığını anlattı. Dört çocuk annesi, daha önce asla dövme yaptırmayacağını söylemiş olmasına rağmen, realite şovunda alt dudağının içindeki sonsuzluk sembolü dövmesini gösteriyor.

 

kim kardashian eski sevgilisi icin yaptirdigi gizli dovmesini ortaya cikardi

 

Kamerada, “Saturday Night Live’a katıldığım gece, ben ve tüm arkadaşlarım aynı dövmeleri yaptırdık. Herkes ellerine yaptırdı ve ben de ‘Dövme yaptırma şansım yok’ dedim” dedi. Kardashian’ın dövme yaptırdığı andan görüntüler de paylaşıldı. Ünlü dövme sanatçısı JonBoy işinin başındayken orta parmağını kameraya doğrultarak “Bu bir şey değil” diye espri yaptı. Kardashian sözlerine şu şekilde devam etti: “Kimse bilmiyor, kimse görmüyor. Unutuyorum ama arada bir dişlerimi diş ipi ile temizlerken siyahlık görüyorum ve ‘Ağzımdaki bu siyah şey de ne?!’ diyorum.”

 

Kardashian’ın dövmesi, Davidson ile ilk kez öpüştüğü geceden ve yaşadığı ilişkiden bir hatıra, ancak Davidson’ın vücudunda bu ilişkiye dair daha çok iz vardı. Ünlü komedyen bir zamanlar Kardashian’ın dört çocuğunun isimlerinin baş harfini, “kızım bir avukattır” ifadesini ve hatta göğsüne adını da yazdırmak dahil çok sayıda dövme yaptırmıştı. Ne var ki Davidson, 2022 yazında ilişkilerinin sona ermesiyle bu tasarımların çoğunu teninden sildi.