Kim Kardashian Paylaşımı Sonrası Gelen Eleştirileri Tiye Aldı!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian sosyal medya paylaşımı sonrası gelen eleştirileri tiye aldı. 

 

Sosyal medyayı cüretkâr kullananların başında gelen Kim Kardashian'ın son paylaşımı yine bomba etkisi yarattı. Sütyen, saten pijama ve gecelik takımıyla Instagram hesabınsa story paylaşan Kim Kardashian, gelen eleştirileri umursamadı.

 

kim kardashian sosyal medyada gelen elestirileri tiye aldi

 

Eleştirileri tiye aldı!

 

Sosyal medyada fenomen olan ve reality showlarıyla tanınan Kim Kardashian, aynı zamanda kendi markasını çıkardığı günden bu yana milyon dolarlar kazanıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Kim Kardashian, son paylaşımıyla bir yenisini daha ekledi. Instagram story kısmında sütyen ve gecelikle poz veren ünlü yıldız, kendisine gelen yorum ve tepkileri görmezden geldi. Bir ara çocuk kıyafeti tanıtımı yaparken tercih ettiği konsept yüzünden eleştirilere maruz kalan Kim Kardashian, marka ile olan ilişkilerini tekrar gözden geçireceğini belirtmişti. Açıklamadan sonra marka ile ilişkisini kesmeden tanıtıma devam eden Kim Kardashian, eleştiri topuna tutulmuştu. Markanın ise Kim Kardashian'ın elçisi olduğunu açıklamasıyla sosyal medyada Kardashian'a "Sen kötü birisin!" yorumları yağdı.