Kim Milyoner Olmak Ä°ster'de Geceye Damga Vuran Soru! Bilemedi!

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak Ä°ster tüm hızıyla devam ederken dün gece yayınlanan bölümde bir yarışmacının yanlış cevap verdiÄŸi soru geceye damga vurdu. 

 

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak Ä°ster tüm hızıyla devam ederken dün gece yayınlanan bölümde bir yarışmacının yanlış cevap verdiÄŸi soru geceye damga vurdu. ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak Ä°ster tüm hızıyla devam ederken dün gece yayınlanan bölümde bir yarışmacının yanlış cevap verdiÄŸi soru geceye damga vurdu. 

 

Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak Ä°ster yine bir soruyla gündeme geldi. Programda, yarışmacının kullandığı joker hakkı gündem oldu. Soruyu, seyirciler bilemedi. ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak Ä°ster zaman zaman ÅŸaşırtan anlara sahne oluyor. Yarışmacılar bazen heyecanına yenik düÅŸüp en basit soruda elenebiliyor. Son olarak yarışmada sorulan bir soru, yine sosyal medyaya damga vurdu. 

 

kim milyoner olmak ister de geceye damga vuran soru

 

ÜÇÜNCÜ SORUYA KADAR GELDÄ°

 

Milyoner'e katılan Esra DoÄŸan isimli yarışmacı, ilk baraj sorularını baÅŸarıyla geçti. Yarışmacı, üçüncü soruya kadar geldi. Üçüncü soruda yarışmacının karşısına, "O zamandan beri anlamına gelen ve 'o gün' ÅŸeklinde baÅŸlayan deyim nasıl devam eder?" sorusu çıktı. Şıklar arasında ise; 'A- O gündür', 'B- Dündür', 'C- Bugündür', 'D- Yarındır' yer aldı. DoÄŸru cevabı bilmeyen yarışmacı seyirci joker hakkını kullandı. Seyircilerin çoÄŸunluÄŸu tercihini A şıkkının doÄŸru olduÄŸu yönünde kullandı. Yarışmacı da bu doÄŸrultuda 'A' seçeneÄŸini seçti. Ancak doÄŸru cevap 'C- Bugündür' seçeneÄŸi olunca yarışmacı yarışmadan elendi. DoÄŸan 2 bin TL ödül alarak Milyoner'den ayrıldı.