Kim Milyoner Olmak İster'deki Barış Manço Sorusu Gündem Oldu!

ATV'de ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak ister isimli yarışmanın önceki gün yayınlanan bölümünde yarışan 19 yaşındaki Erdem Yelmenoğlu'nun açtırdığı 400.000 TL'lik Barış Manço sorusu gündeme damga vurdu. 

 

ATV'de ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak ister isimli yarışmanın önceki gün yayınlanan bölümünde yarışan 19 yaşındaki Erdem Yelmenoğlu'nun açtırdığı 400.000 TL'lik Barış Manço sorusu gündeme damga vurdu. 

 

Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümüne 19 yaşındaki lise öğrencisi Erdem Yelmenoğlu damga vurdu. Başarılı performansıyla ağızları açık bırakan genç yarışmacı 400 Bin TL değerindeki "Barış Manço 1982’de kimin mezarının yeni baştan yapılmasına katkıda bulunmuştur?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı. ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, her hafta 12 farklı soruyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor.

 

Spordan sanata, matematikten tarihe kadar pek çok alanda soruların yer aldığı yarışmanın son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Yarışmada muhteşem bir performansla hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyenleri ekran başına kilitleyen lise son sınıf öğrencisi Erdem Yelmenoğlu geceye damga vurdu. Üsküdar Amerikan Lisesi'nde eğitim gören ve makine mühendisi olmak isteyen Erdem, ilk soruları kolaylıkla yanıtlamayı başardı. Joker haklarını doğru yerlerde kullanan ve yarışmada rahatlıkla ilerleyen 19 yaşındaki yarışmacı final sorusuna bir soru kala 400.000 Bin TL'lik soruyu açtırdı. "Barış Manço 1982’de kimin mezarının yeni baştan yapılmasına katkıda bulunmuştur?" şeklindeki 11.soruyu gören yarışmacı seçenekleri dikkatlice okudu. "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa", "Kul Ahmet", "Gülpembe" ve "Hala kızı Zehra" seçenekleri arasından hangisinin gerçek bir karakter olduğunu anlamaya çalışan yarışmacı ilk olarak D şıkkını kendisine yakın hissetti. B, C ve D şıklarının gerçek kişi olduğunu düşünen yarışmacı uzunca bir süre karar vermeye çalıştı. Büyük bir risk almaktan çekinen yarışmacı çekilme kararı aldı. Çekilme kararı alan yarışmacı eğer cevap verseydi A Şıkkını seçeceğini söyledi. Doğru yanıtın A Şıkkını olduğunu gören Erdem Yelmenoğlu, kalbinden geçenin çıktığını görünce üzülse de yarışmaya katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Genç yarışmacı 200.000 Bin TL ile yarışmaya veda etti.

 

İşte o soru;

 

kim milyoner olmak ister deki baris manco sorusu gundeme damga vurdu