Kırk Yalan Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Zeynep Alkan, Oğuzhan Uğur, Timur Acar, Berat Yenilmez, Ferdi Sancar, Hakan Meriçliler'in paylatığı Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kırk Yalan filminin fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerini Zeynep Alkan, Oğuzhan Uğur, Timur Acar, Berat Yenilmez, Ferdi Sancar, Hakan Meriçliler'in paylatığı Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kırk Yalan filminin fragmanı yayınlandı. Evleneceği için mesut olan Sadık'ın, bir anda kontrolden çıkan kına gecesi kutlamasında olanları konu edinen Kırk Yalan filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. 

 

Kırk Yalan filmi hakkında

 

Sadık, Halime’nin babasını ikna etmiştir ve sonunda sevdiği kızla evlenebilecektir. Sadık’ın çocukluk arkadaşları kutlama için düğünden önce Pınarhisar’a gelirler ve kına gecesi buluşup kendi aralarında bir kutlama yapmaya karar verirler. Masadakiler mezeleri beğenmeyince Tahsin arkadaşlarına Afrika armudu marulayı ikram eder. Marula meyvesini yiyen herkes hayatlarının en kötü ve en komik sarhoşluğunu yaşarlar. Bundan sonra Pınarhisar’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

 

İşte Kırk Yalan filminin fragmanı;