Kısmetse Olur Aşkın Gücü Erhan Saffar Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Erhan Saffar kimdir? Youtube'da yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Erhan Saffar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erhan Saffar kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Erhan Saffar kimdir? Youtube'da yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Erhan Saffar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erhan Saffar kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kismetse olur askin gucu erhan saffar kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Erhan Saffar kimdir? 

 

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Erhan Saffar kimdir? Erhan Saffar 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 31 yaşında olan Erhan Saffar mücevher tasarımı ile uğraştığını söylemiştir. Aynı zamanda modellik yapmaktadır. Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. "Beni ben olduğum için seven birini istiyorum. Kesinlikle maddiyata önem vermesin. Aşkın gücünü herkese göstermeye geliyorum" ifadeleriyle iddiasını ortaya koymuştur. Aynı zamanda 2013 Best Model of Turkey birincisi olmuştur. Tam bir spor tutkunu olan Erhan Saffar düzenli olarak spor yapmaktadır. Instagram'da erhansaffar ismiyle paylaşımlarına devam eden Erhan Saffar'ın bu mecrada 12.1K takipçisi bulunmaktadır. Dövmeleriyle dikkat çekmiştir. Babasının 45 yıldır Kapalıçarşı'da olduğunu, kendisinin de üniversite eğitimini tasarım üzerine aldığını ve kendi işini yapmaya hazırlandığını söylemiştir.