Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde Tuğçe İle Yaren Kavga Ettiler! Görüntüler Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yayınlanan yeni bölümde Tuğçe ile Yaren kavga ederlerken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yayınlanan yeni bölümde Tuğçe ile Yaren kavga ederlerken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yayınlanan yeni bölümde Tuğçe ile Yaren kavga ederlerken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Instagram'da yer alan KısmetMood'un haberine göre; Tuğçe ile Yaren’in Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında kavga ettiler. Yaren Tuğçe yokken “Ben şimdi Tuğçe ve diğer insanlara eleme potasında olduklarında yapacağım tarifeyi kimse sorgulamasın” ifadelerini kullanırken, bunu duyan Tuğçe “Pardon Yaren, kanka sana mı soracağım Oğulcan’ı yazarken, pardon? Ne alaka ben seni yazacaktım zaten, iki tane erkek geldi bana farkında mısın?” şeklinde çıkışırken Yaren “Tuğçe sakin olur musun bak bana böyle gelme” şeklinde karşılık verdi. Tuğçe “Bana böyle tarife filan ne tarifesi ben bunu duyarsam yanına gelirim” şeklinde konuşurken “Tuğçe sen duyasın diye söyledim zaten” şeklinde yanıt verdi. 

 

İşte o görüntüler;