Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nden Diskalifiye Olan Simge Nur Erkoç'tan İddialı Açıklamalar!

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasından diskalifiye olan Simge Nur Erkoç katıldığı bir Youtube kanalında iddialı açıklamalar yaparken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasından diskalifiye olan Simge Nur Erkoç katıldığı bir Youtube kanalında iddialı açıklamalar yaparken, çarpıcı ifadeler kullandı. Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasından diskalifiye olan Simge Nur Erkoç katıldığı bir Youtube kanalında iddialı açıklamalar yaparken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

kismetse olur askin gucu nden diskalifiye olan simge nur erkoc tan iddiali aciklamalar

 

"Ben diskalifiye edilmedim, kendi isteğimle çıktım"

 

Diskalifiye edilen Kısmetse Olur yarışmacısı Simge, katıldığı YouTube programında iddialı açıklamalarda bulundu. Yayınlandığı günden beri tartışmaları beraberinde getiren Kısmetse Olur yarışması, yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Youtube üzerinden yayınlanan programın yeni bölümünde sunucusu Öykü Serter, yarışmacılardan Simge Nur Erkoç'un diskalifiye edildiğini açıklamıştı. 

 

Simge'nin yarışmadan ayrılmasının ardından gerek elenen diğer yarışmacılar gerekse diskalifiye olan isimler peş peşe iddialarda bulunmıştu. Bir süre bekleyen Simge sonunda bir YouTube kanalına konuk oldu ve o iddialara yanıt verdi.  Yarışmacı Elif ile bir sorunu olmadığını söyleyen Simge, tanıma yoluna girdiği Bilek Orundaş hakkında da çarpıcı bir iddia ortaya attı: Bilek'in aynı anda iki kadın yarışmacıya talip olmak istediğini söylediğini açıkladı.  Diskalifiye edilen bir diğer yarışmacı Yeliz, Simge'nin dansçı olduğu döneme ait görüntülerini ifşalamıştı. Simge ise, yarışmadan diskalifiye olduktan sonra şarkı çıkaran Yeliz için "Keşke bize söyleseydin, biz paylaşırdık senin şarkını" diyerek reklam peşinde olduğunu belirtti.  Simge diskalifiye edildiği bölüm yayınlanınca "Ben diskalifiye edilmedim, kendi isteğimle çıktım" açıklamasını yapmıştı ancak Simge'nin, diğer yarışmacı Şeyda'ya saldırdığı ve bu yüzden ekibin toplanıp diskalifiye kararı aldığı iddia edilmişti.