Kısmetse Olur Aşkın Gücü Oğulcan Yılmaz İle Mika Raun Can Baş Başa Görüntülendi!

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Oğulcan Yılmaz ile Mika Raun Can plajda baş başa tatil yaparken görüntülendiler. 

 

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Oğulcan Yılmaz ile Mika Raun Can plajda baş başa tatil yaparken görüntülendiler. Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Oğulcan Yılmaz ile Mika Raun Can plajda baş başa tatil yaparken görüntülendiler. 

 

Kısmetse Olur yarışmasında Cansel ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Oğulcan Yılmaz, ilişkisini bitirdikten sonra tatile çıktı. Yılmaz'ın geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren fenomen Mika Raun Can ile yakınlaştı. Birlikte tatile çıkan ikili baş başa görüntülendi. Youtube kanalı üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasının iddialı isimlerinin başında gelen Oğulcan Yılmaz ile Cansel Ayanoğlu'nun aşkı elendikten sonra bitti. Yarışmanın ardından geniş bir hayran kitlesine ulaşan Oğulcan'ın cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren fenomen Mika Raun Can ile yakınlaştığı iddia edildi.

 

mika can raun ile ogulcan yilmaz birlikte goruntulendiler

 

İLİŞKİLERİNİ RAHAT YAŞAMAK İÇİN YARIŞMADAN AYRILDILAR

 

Yarışmada aşk yaşayan Cansel ve Oğulcan; daha özgür ve rahat ilişki yaşamak istedikleri, kısıtlandıkları ve sözleşmedeki maddeleri gerçekleştiremeyecekleri için ayrılan çift bir süre sonra dışarıda ayrıldı. İlişkisini bitiren Oğulcan'ın kısa süre içinde yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü.

 

mika can raun ile ogulcan yilmaz birlikte goruntulendiler

 

MİKA RAUN CAN İLE GÖRÜNTÜLENDİ

 

Cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek bambaşka biri olan fenomen Mika Raun Can ile Oğulcan arasında bir yakınlaşma oldu. Birlikte tatile çıkan ikili, vatandaşlar tarafından görüntülenerek Yasin Özbek'in hesabına gönderildi. Gündüz plajda zaman geçiren ikilinin akşam yemeği için gittiği mekana el ele girdikleri ileri sürüldü. Çift, haklarında çıkan aşk iddiasına cevap vermedi.