Kısmetse Olur Aşkın Gücü Tuğçe Aleyna O Yorum Sonrası Dava Açtı! İşte Detaylar!

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışması tüm heyecanıyla devam ederken, yarışmacı Tuğçe Aleyna kendisi hakkında "Sinsi" diyen bir kullanıcıyı savcılığa şikayet ederek dava açtı. 

 

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışması tüm heyecanıyla devam ederken, yarışmacı Tuğçe Aleyna kendisi hakkında "Sinsi" diyen bir kullanıcıyı savcılığa şikayet ederek dava açtı. Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışması tüm heyecanıyla devam ederken, yarışmacı Tuğçe Aleyna kendisi hakkında "Sinsi" diyen bir kullanıcıyı savcılığa şikayet ederek dava açtı. 

 

tugce aleyna sinsi yorumu sonrasi savciligin yolunu tuttu dava acti

 

Sinsi yorumuna çok sinirlendi!

 

Sabah gazetesinden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Sosyal medyada düzenlenen bir yarışmada boy gösteren Tuğçe Aleyna, yapılan bir yoruma çok sinirlendi. Bir kullanıcı "Tuğçe'de sadece kızların anlayabileceği bir sinsilik var'' şeklinde paylaşım yapınca Aleyna savcılığın yolunu tuttu. Yarışmacı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan sinsi kelimesinin aleni bir şekilde hakaret olduğunu, onur, şeref ve saygınlığının zedelendiğini ileri sürerek yorumu yapan kişinin cezalandırılmasını talep etti.