Kısmetse Olur Aşkın Gücü Yarışmacılarından Yaren Dağ'ın Estetiksiz Hali Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Yaren Dağ'ın estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Yaren Dağ'ın estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Yaren Dağ'ın estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Estetiksiz hali gündem oldu!

 

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında dikkat çeken Yaren Dağ'ın da estetiksiz halleri ortaya çıktı. tv100'ün sahibi Necat Gülseven ile evli olan şarkıcı Ebru Yaşar, estetiksiz kareleriyle gündemdeydi. Yaşar'ın estetiksiz hallerinden sonra Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında dikkat çeken Yaren Dağ'ın da estetiksiz halleri ortaya çıktı. 5 yıllık aranın ardından YouTube kanalında yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında tavırları ve açıklamalarıyla ön plana çıkan Yaren Dağ'ın estetiksiz hali olay oldu. Yaptırdığı estetikten dolayı adeta bambaşka biri haline dönüşen yarışmacıyı görenlerin ağzı açık kaldı. Asıl mesleği hemşirelik olan Kısmetse Olur Yaren Dağ, "Küçük yaşlardan beri çalıştığım için artık çalışmak istemiyorum. Ya patron eşi ya da patron olmak istiyorum" sözleriyle olay olmuştu. Dağ'ın büyük değişimi herkesi şaşırtırken, bir doktorun yıllar önce tüp mide ameliyatı olan Yaren'in önceki ve sonraki halini karşılaştırdığı paylaşımı gören herkesi şaşırttı.

 

İşte Yaren Dağ'ın estetiksiz hali;

 

kismetse olur askin gucu yaren dag in estetiksiz hali sosyal medyada gundem oldu