Kısmetse Olur Aşkın Gücü Yarışması'nda Öykü Serter Sunuculuğu Bıraktı İddiası! Yapım Şirketi Açıklama Yaptı!

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasından sunucu Öykü Serter'in yarışma sunuculuğunu bıraktığı iddiası üzerine yapım şirketinden açıklama yapıldı. 

 

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasından sunucu Öykü Serter'in yarışma sunuculuğunu bıraktığı iddiası üzerine yapım şirketinden açıklama yapıldı. Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasından sunucu Öykü Serter'in yarışma sunuculuğunu bıraktığı iddiası üzerine yapım şirketinden açıklama yapıldı. 

 

Öykü Serter, bir süredir sunuculuğunu üstlendiği Kısmetse Olur Aşkın Gücü programından ayrıldığı yerine de Beyaz TV'deki programından ayrılan Ebru Şancı geldiği ileri sürüldü. Söylentilerin ardından açıklama yapan yapım şirketi, iddiayı yalanlayarak yollarına Serter ile devam ettiklerini söyledi. Uzun bir aranın ardından 9 erkek ve 9 kadının yarıştığı Kısmetse Olur ile setlere dönen Öykü Serter'in eylül ayında sezon finali yapmaya hazırlanan yarışmadan ayrıldığı iddia edildi. Serter'in yerine Ebru Şancı getirildiği de ileri sürülünce yapım şirketinden yalanlama geldi.

 

SÖYLEMEZSEM OLMAZ'DAN AYRILIP KISMETSE OLUR'A GEÇTİ İDDİASI

 

Kendine has tarzı ve başarılı sunuculuğuyla adından söz ettiren Öykü Serter, nedeni henüz bilinmeyen bir şekilde Kısmetse Olur kadrosunda ayrıldığı yerine de Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Ebru Şancı'nın getirildiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

YAPIM ŞİRKETİNDEN YALANLAMA GELDİ

 

Sivri dili ve eğlenceli yorumlarıyla bilinen Şancı'nın Instagram hesabından Kısmetse Olur'un yeni sezonu için başvuruların başladığı duyurduğu paylaşımlar yapması iddiayı güçlendirirken yapım şirketinden açıklama geldi.Yapım şirketinden yapılan açıklamada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve Öykü Serter'in yarışmayı sunmaya devam edeceği söylendi.