Kısmetse Olur Cansel AyanoÄŸlu Çıplak Görüntüleri Hakkında Çarpıcı Ä°tiraflarda Bulundu!

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur AÅŸkın Gücü yarışmacılarından Cansel AyanoÄŸlu Katarsis programına konuk olurken çıplak görüntüleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur AÅŸkın Gücü yarışmacılarından Cansel AyanoÄŸlu Katarsis programına konuk olurken çıplak görüntüleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur AÅŸkın Gücü yarışmacılarından Cansel AyanoÄŸlu Katarsis programına konuk olurken çıplak görüntüleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

Kısmetse Olur: AÅŸkın Gücü yarışmacıları arasında yer alan Cansel AyanoÄŸlu sık sık konuÅŸmaları ve estetikleri ile gündem oluyor. Gökhan Çınar'ın sunduÄŸu Katarsis’e katılan AyanoÄŸlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel bir süre önce ortaya çıkan çıplak görüntülerine de açıklık getirdi. Bir dönemin fenomen yarışmalarından biri olan Kısmetse Olur ÅŸimdilerde Youtube'da yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Cansel AyanoÄŸlu Katarsis programına katıldı. "Sen yarışmaya katıldıktan sonra, 18 yaşının altındaki bazı görüntülerin paylaşıldı. Bunlar anladığım kadarıyla dönemin sosyal medya platformlarında belli baÅŸlı videolar. Ä°çerisinde bir miktar çıplaklık ya da anladığım kadarıyla belli görüntüler var" diyen programın sunucusu Gökhan Çınar "Bu görüntüler sonradan tekrar ortaya çıktı. Nasıl hissettin kendini?" sorusunu yöneltti.

 

kismetse olur askin gucu cansel ayanoglu ciplak goruntuleri hakkinda konustu

 

“UTANDIM”

 

"O zaman yarışmadaydım, setten çıktım. Twitter'da o videonun dolaÅŸtığını gördüm, insanlar devamlı bana atıyordu. Utandım. Neyden utandım, öyle saçma ÅŸeyler yapmaktan utandım. Ayıp gibi geldi bana' diyen Cansel arkadaşı ile olan bir konuÅŸmasını anlattı.

 

“17 YAÅžINDAKÄ° ÇOCUÄžUN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAÅžANLAR UTANSIN”

 

Ünlü isim "Ama ÅŸöyle birÅŸey de var. Ben yakın bir arkadaşımı aradım dertleÅŸmek için. Arkadaşım bana 'Kaç yaşındaydın' diye sordu. 17 yaşındayken yaptığımı söyledim. Arkadaşım, 'O zaman hiç umursama. 17 yaşında çocuksun. Bir yıl, iki yıl önce olan bir ÅŸey olsaydı sana bir sürü ÅŸey söylerdim. Ama 17 yaşındaki bir çocuÄŸun o görüntüsünü paylaÅŸanlar utansın' dedi" diyerek sözlerine devam etti. "Åžimdi size o videoyu açıklayacağım" diyen Cansel "Evet böyle bir video var. 17 yaşındaydım ve çocukluk. O zamanlar evde tekim, anne baba çalışıyor. Ben de kendini ispatlama çabasıyla eÄŸlencesine bir yayın açtım" dedi. Gökhan Çınar, "Bu arada bu videoyu paylaÅŸmak ve yaymak suç. Artık sosyal medya dili hiçbir ÅŸeyi dinlemiyor. Hukuki boyutta 18 yaşına kadar bütün bireyler çocuktur" diyerek bilgilendirme yaptı.

 

“REKLAMIN Ä°YÄ°SÄ° KÖTÜSÜ OLMAZ”

 

Cansel, "O yayını eÄŸlencesine açmış bile olabilirim. Ben ÅŸu an 25 yaşındayım o videoyu görünce kendimden utandım. Ama bunlar gerçek ve ben bunlarla yüzleÅŸtim. Sadece o gece çok etkilendim. Arkadaşımla konuÅŸtuktan sonra artık etkilenmedim. Hatta 'PaylaÅŸtığınız videoda 17 yaşındaydım, reklamın iyisi kötüsü olmaz' diye paylaşım yaptım" dedi.