Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Canlı Yayında Saldırıya Uğradı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan Instagram'da düzenlediÄŸi canlı yayın esnasında saldırıya uÄŸrayarak darp edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan Instagram'da düzenlediÄŸi canlı yayın esnasında saldırıya uÄŸrayarak darp edildi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan Instagram'da düzenlediÄŸi canlı yayın esnasında saldırıya uÄŸrayarak darp edildi. 

 

kismetse olur melis buse betkayan canli yayinda saldiriya ugradi

 

Canlı yayında darp edildi!

 

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Melis Buse Betkayan TikTok üzerinden yaptığı canlı yayın sırasında saldırıya uÄŸradı. Kısmetse Olur programı ile tanınan Melis Buse Betkayan, sosyal medya platformu TikTok üzerinden yaptığı canlı yayın sırasında saldırıya uÄŸradı. 

 

Görüntülerde Betkayan'a "Sen bana mı dedin o lafları?" diyerek yaklaÅŸan bir kadın saldırıda bulundu ve TikTok canlı yayını aniden kesildi. Yayının ardından Betkayan Instagram sayfasından açıklama yaptı.  Betkayan açıklamasında “Canlı yayın yaparken 3 kadın gelip beni darp edip videoya çektiler. Siz ve sizi azmettiren kiÅŸi ile mahkemede hesaplaÅŸacağız! Sırf tanınmak, prim uÄŸruna sen kimsin beni döveceksin? Primciler!” ifadelerini kullandı.