Kıvanç Kasabalı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Kıvanç Kasabalı kimdir? Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Kasabalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kıvanç Kasabalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kıvanç Kasabalı kimdir? Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Kasabalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Kasabalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kıvanç Kasabalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kivanc kasabali kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Kıvanç Kasabalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Kıvanç Kasabalı kimdir? 1975 tarihinde doğan başarılı oyuncu, 2022 yılı itibarıyla 47 yaşında ve balık burcu. Kıvanç Kasabalı'nın boyu 1.83 metre. ... Kıvanç Kasabalı, sosyal paylaşım platformu Instagram'da @kivanckasabali kullanıcı adı ile yer alırken; Twitter'da ise @KKasabali adı ile bulunuyor. Kıvanç Kasabalı, 24 Şubat 1975 (24.02.1975) tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Üniversite eğitimi için gittiği Bursa Uludağ Üniversitesi’nden İşletme Bölümünü bitirerek mezun olmuştur. 2011 yılında ise İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Barbara Poitier Performans Sanatları Atölyesi’nde de eğitim görmüştür. Yakışıklı ve yetenekli olan Kıvanç Kasabalı kariyerine farklı bir kulvarda devam etmek ister ve Gaye Sökmen ajansı ile birlikte çalışır. Televizyon ekranlarına ilk olarak 2006 yılında Reşat Nuri Güntekin’in “Yaprak Dökümü” adlı eserinin uyarlaması olan “Yaprak Dökümü” dizisinde “Cem” karakterini canlandırarak adım atan Kıvanç Kasabalı, usta oyuncularla birlikte yer aldığı bu dizi projesinde kendisini geliştirme fırsatı bulmuştur. Daha sonrasında 2013 yılında yine bir çok usta oyuncu ile birlikte yer aldığı “Merhamet” adlı dizide “Sinan” karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında ise “Ağlatan Dans” adlı dizi de Öykü Çelik ile birlikte rol almıştır. Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti kadar uzun süreli bir evlilik hayatı olan ünlü bir çift var ise oda Kıvanç Kasabalı ve 2005 yılında evlendiği oyuncu eşi Sedef Avcı‘dır. Evliliklerinde 15 yılı deviren oyuncu çiftin 2013 yılında “Can” adını verdikleri bir de erkek çocuğu bulunmakta. Çift hayvanları da çok sevmekte ve Oscar isimli bir de köpekleri bulunmakta. Kıvanç Kasabalı, basketbol altyapısı olan bir model ve oyuncudur. Şimdilerde 8 yaşında olan oğlu Can ile zaman buldukça basketbol oynasalar da pandemi dönemi herkes için zorlayıcı olmakta. Kıvanç Kasabalı oyunculuk ve diğer faaliyetleri haricinde Ağustos 2019 yılında açtığı “Klar Coffee” adlı mekanı ile de keyifli bir kahve içme ortamı için girişimde bulunmuş ve hızlı bir şekilde ikinci şubesini açmıştır. Kıvanç Kasabalı’nın ikinci oğlum dediği bir marka olan Klar, kendisinin de keyif aldığı bir mekan.