Kıvanç Kılınç'tan Zafer Algöz'e Sert Gibi Cevabı! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Kılınç Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Zafer Algöz'ün Gibi dizisi ile ilgili söylediği sözlere sert cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Kılınç Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Zafer Algöz'ün Gibi dizisi ile ilgili söylediği sözlere sert cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Kılınç Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Zafer Algöz'ün Gibi dizisi ile ilgili söylediği sözlere sert cevap verdi. 

 

Sert cevap!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Kılınç Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Zafer Algöz'ün Gibi dizisi ile ilgili söylediği sözlere sert cevap verdi. Zafer Algöz, başrolü olduğu Erşan Kuneri dizisinin Gibi'ye benzetildiğini görünce "Bu seviyeye gelebilmek için 2 fırın ekmek, 4 fırın da boyoz yemesi lazım" diyerek tartışmanın fitilini ateşledi. Algöz'ün bu sözlerine Gibi'nin başrolü Kıvanç Kılınç sert bir mizaç ile yanıt verdi. Kılınç, ""Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor" dedi.