Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Çifti Aşka Geldi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Aile dizisinde canlandırdığı Aslan Soykan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'den sosyal medyada yeni kare gelirken takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Aile dizisinde canlandırdığı Aslan Soykan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'den sosyal medyada yeni kare gelirken takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Aile dizisinde canlandırdığı Aslan Soykan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'den sosyal medyada yeni kare gelirken takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. 

 

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti aşka geldi. Tatlıtuğ, eşini öperken çektiği fotoğrafını yayımladı. 2016'da Fransa'nın başkenti Paris'te nikâh masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, oğulları Kurt Efe'yi 15 Nisan 2022'de kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı. Mutlu bir evlilik sürdüren ve zaman zaman birlikte çekildikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından yayımlayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'den yeni kare geldi. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'i öperken çektiği fotoğrafı paylaştı. Çiftin fotoğrafı, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

kivanc tatlitug basak dizer cifti aska geldiler