Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Çiftinin Bebekleri Ne Zaman Doğacak?

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer çiftinin bebekleri ne zaman doğacak? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in bebeklerinin doğum tarihi belli oldu. Peki Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer çiftinin bebekleri ne zaman doğacak? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in bebeklerinin doğum tarihi belli oldu. Son dönemde "Nuh Boğuldu" filminin çekimlerinin başlamasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in bebeklerinin doğum tarihi belli oldu.

 

2016 yılında Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti bebek bekliyor. Bebeklerini kucaklarına almak için geri sayım başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in doktoru tarih verdi. Başak Dizer'in doktoru, doğum için gün vermiş ve nisan başında çocuğunu kucağına alabileceğini söylemiş. 19 Şubat 2016'da Paris'te evlenen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer, uzun süredir mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırmak için uğraşıyordu. Başak Dizer, oğlunu normal doğumla dünyaya getirmeye karar verdi. Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ, 'Nuh Boğuldu' adlı yeni filminin çekimlerine başladı. Çekimler Assos'ta yapıldığı için geri sayımın başladığı bu süreçte Tatlıtuğ eşinin yanında olamayacak.

 

kivanc tatlitug ve basak dizer ciftinin bebekleri nisan ayinda dogacak