Kıvanç TatlıtuÄŸ Maslak Oto Sanayi'de Kendisine Ä°ÅŸ Kurdu!

Motor, araba ve doÄŸa tutkusuyla tanınan ünlü oyuncu Kıvanç TatlıtuÄŸ, tutkularının peÅŸinden gitmeyi tercih ederek kendisine Maslak Oto Sanayi'de iÅŸ yeri açarak araba modifiye etmeye baÅŸladı. 

 

Motor, araba ve doÄŸa tutkusuyla tanınan ünlü oyuncu Kıvanç TatlıtuÄŸ, tutkularının peÅŸinden gitmeyi tercih ederek kendisine Maslak Oto Sanayi'de iÅŸ yeri açarak araba modifiye etmeye baÅŸladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Kıvanç TatlıtuÄŸ, tutkularının peÅŸinden gitmeyi tercih ederek kendisine Maslak Oto Sanayi'de iÅŸ yeri açarak araba modifiye etmeye baÅŸladı. 

 

Ünlü oyuncu Kıvanç TatlıtuÄŸ, hem doÄŸa hem de otomobil tutkusuyla biliniyor. Öyle ki geniÅŸ bir otomobil ve motosiklet koleksiyonu olan TatlıtuÄŸ’un en büyük hobilerinden biri, araba modifiye etmekmiÅŸ. Bu tutkusunun peÅŸinden giden yakışıklı oyuncu, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde bir tamirhane açmış. Burada modifiye iÅŸleriyle bizzat ilgilenen ünlü oyuncu, hem kendisi için farklı dönemlere ait otomobiller topluyormuÅŸ hem de yakın dostlarına yardımcı oluyormuÅŸ. Bu arada Kıvanç Bey, koleksiyonuna bir “yakışıklı” daha eklemiÅŸ! 1970 model bir Chevrolet Monte Carlo satın alan TatlıtuÄŸ, tam bir klasik olan otomobile 500 bin TL ödemiÅŸ.