Kızı En Çok Kim Etkiler?

Youtube'da yayınladıkları ilginç ve eğlenceli içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren Bilal Hancı, Atakan Özyurt, ve Fatih Yasin'in oluşturduğu Kafalar ekibi, yayınladıkları videolarında ünlü Youtuber Ezgi Sert'i kanallarında konuk ederlerken, kızı en çok kim etkiler yarışması yaptılar. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç ve eğlenceli içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren Bilal Hancı, Atakan Özyurt, ve Fatih Yasin'in oluşturduğu Kafalar ekibi, yayınladıkları videolarında ünlü Youtuber Ezgi Sert'i kanallarında konuk ederlerken, kızı en çok kim etkiler yarışması yaptılar. Son dönemde yaptıkları işlerle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü Youtuberlar, yayınladıkları içeriklerinde bu kez ünlü Youtuber Ezgi Sert'i kanallarında konuk ederlerken, kızı en çok kim etkiler yarışması yaptılar.

 

Yayınladıkları videolarında 5 TL, 50 TL ve 400 TL'nin bulunduğu zarfları kura ile çeken ünlü Youtuberlar, zarflardan çıkan parayla kızla geçirdikleri 1 saatte kızı etkilemeye çalıştılar. İlginç ve eğlenceli içerikleri ile kısa sürede binlerce kez izlenen ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz. 



Etiketler: