Kızılcık Şerbeti Dizisinin Yıldız İsmi Doğukan Güngör Yaptığı Paylaşım İle Sıla Türkoğlu'nu Kızdırdı! Karşıma Çıkma!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Doğukan Güngör, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılcık Şerbeti dizisi setinden rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile çekilmiş bir pozunu paylaşırken, yaptığı paylaşım Türkoğlu'nu kızdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Doğukan Güngör, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılcık Şerbeti dizisi setinden rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile çekilmiş bir pozunu paylaşırken, yaptığı paylaşım Türkoğlu'nu kızdırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Doğukan Güngör, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılcık Şerbeti dizisi setinden rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile çekilmiş bir pozunu paylaşırken, yaptığı paylaşım Türkoğlu'nu kızdırdı. 

 

Sette karşıma çıkma!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılcık Şerbeti dizisinden rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu Doğukan Güngör, Türkoğlu'nu sinirlendi. Sıla Türkoğlu, Güngör'ün paylaşımına "Abi hayır. Sette karşıma çıkma" şeklinde tepki gösterirken, paylaşım sosyal medyada gündem oldu.  

 

dogukan gungor un paylasimi rol arkadasi sila turkoglu nu sinirlendirdi

 

dogukan gungor un paylasimi rol arkadasi sila turkoglu nu sinirlendirdi