Kızılcık Şerbeti Fatma Feray Darıcı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kızılcık Şerbeti Fatma Feray Darıcı kimdir? Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatma karakterine hayat veren ünlü oyuncu Feray Darıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feray Darıcı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kızılcık Şerbeti Fatma Feray Darıcı kimdir? Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatma karakterine hayat veren ünlü oyuncu Feray Darıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feray Darıcı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kizilcik serbeti fatma feray darici kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kızılcık Şerbeti Fatma Feray Darıcı kimdir?

 

Feray Darıcı kimdir? Feray Darıcı 21 Kasım 1981 tarihinde Hatay’da dünyaya gelmiştir. Günümüzde 41 yaşında olan oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Konya Devlet Tiyatrosu’nda görev yapmıştır. Daha önce Baba Ocağı, Bizim Hikaye ve Teşkilat gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da ferayd ismiyle paylaşımlarına devam eden Feray Darıcı'nın bu mecrada 9469 takipçisi bulunmaktadır. Fatih Ayla ile evlenmiştir.