Kızılcık Şerbeti Mustafa Emrah Altıntoprak Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kızılcık Şerbeti Mustafa Emrah Altıntoprak kimdir? Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Mustafa karakterine hayat veren ünlü oyuncu Emrah Altıntoprak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Emrah Altıntoprak kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kızılcık Şerbeti Mustafa Emrah Altıntoprak kimdir? Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Mustafa karakterine hayat veren ünlü oyuncu Emrah Altıntoprak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Emrah Altıntoprak kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kizilcik serbeti mustafa emrah altintoprak kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kızılcık Şerbeti Mustafa Emrah Altıntoprak kimdir?

 

Emrah Altıntoprak kimdir? Emrah Altıntoprak eğitimini Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları bölümünde tamamlamıştır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Daha önce Ayak İşleri, Menajerimi Ara, Bir Başkadır, Söz gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da emrahaltintoprak ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncu Emrah Altıntoprak'ın bu mecrada 3382 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Gülin Ermiş ve Ceyda Zengin'in menajerliği altında devam etmektedir.