Klipleriyle Gündem Olan Uriel Salnaitis Kapılarını Diğer Sanatçılara Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla kısa sürede geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada klip çalışmalarını bundan sonra başka sanatçılar için de yapacağını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla kısa sürede geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada klip çalışmalarını bundan sonra başka sanatçılar için de yapacağını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada klip çalışmalarını bundan sonra başka sanatçılar için de yapacağını söyledi. 

 

uriel salnaitis kapilarini diger sanatcilara da acti

 

Bizde kıskançlık yok! 

 

Çektiği farklı kliplerle en az müziği kadar ilgi çeken ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada "Bizde kıskançlık yok. Yoğun istek alıyoruz kliplerimizle. Bundan sonra başka sanatçılar için de klip çalışması yapacağız kendi şirketim üzerinden. Fakat klip konusunda biraz titiz olduğum için her sanatçı ile çalışmak istemiyorum. Çalışabilmem için pozitif müzik, pozitif enerji arıyorum sanatçıda. Yapacağım çalışmayla önümüzdeki günlerde kimlerle çalışacağımı açıklayacağım." ifadelerini kullandı.