Koç Üniversitesi'nin Engin Abisi'nden Dikkat Çeken Açıklama! Acun Ilıcalı'nın Bana Sözü Var...!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile Cem Yılmaz'ın kendisini güldürememesiyle 20 yıldır ekranlarda konuşulan Koç Üniversitesi'nin Engin Abi'sini Rumeli Hisarı'nda görüntüledik. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile Cem Yılmaz'ın kendisini güldürememesiyle 20 yıldır ekranlarda konuşulan Koç Üniversitesi'nin Engin Abi'sini Rumeli Hisarı'nda görüntüledik. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Koç Üniversitesi'nin Engin Abi'sini Rumeli Hisarı'nda görüntüledik. 

 

engin abi den dikkat ceken aciklama acun ilicali nikah sahidim olacak

 

Engin abi niye gülemiyor?

 

Geçirdiği beyin kanamasından 35 gün sonra uyanan Engin Abi, gülememeye başladı. Bununla beraber yaşanan değişimlerinden bir tanesi ise eskiden Galatasaray taraftarı olan Engin Abi beyin kanamasından sonra ise Fenerbahçe oldu. Bu konuda yaptığı açıklamada daha önce "Ben hayatı trajikomik ve sosyal olarak yaşayan biri oldum. Günlük olaylara fazla takılmıyorum, ve yaşamaya bakıyorum. Yaşamak güzel şey" ifadelerini kullanmıştı. 

 

engin abi den dikkar ceken aciklama acun ilicali nikah sahidim olacak

 

Dostları özlemişim!

 

 Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile Cem Yılmaz'ın kendisini güldürememesiyle 20 yıldır ekranlarda konuşulan Koç Üniversitesi'nin Engin Abi'sini Rumeli Hisarı'nda görüntüledik. Engin Abi yaptığı açıklamada "Koç Üniversitesi'nden eski dostum Coşkun Yedekci Rumeli Hisarı'nda Lokma'da buluştum. Coşkun benin çok eski arkadaşım. Şimdi başarılı bir iş insanı olarak sosyal projelerde etkin rol alıyor. Birlikte Koç Üniversitesi'nde geçirdiğimiz güzel zamanları yad ettik. Coşkun öğrenciyken de mütevaziydi şimdi de çok mütevazi. Bu huyundan hiçbirşey kaybetmemiş. Tabii uzun zaman oldu. Hasret giderdik. Zaman hızlı akıyor, insanlar değişiyor ama dostluklar değişmiyor. Çok keyifli bir gün geçirdik." ifadelerini kullanırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

engin abi den evlilik aciklamasi acun ilicali nikah sahidim olacak 3

 

Acun Ilıcalı nikah şahidim olacak!

 

Engin Abi yaptığı açıklamada "Bu sıralar sağlığıma dikkat ediyorum. Günde en az 10 kilometre yürümeye dikkat ediyorum." ifadelerini kullanırken "Evlilik ufukta var mı?" sorusuna "Acun Ilıcalı'nın bana sözü var. Eğer evlenirsem nikah şahidim olacak. İnşallah evlilik yolunda adım attığım zaman Acun Ilıcalı'da nikahıma şahit olarak dahil olacak." şeklinde konuştu.