Kocasının Uçakta Öldüğünü Ancak İnişte Öğrenebildi!

İtalya’da 33 yaşındaki bir adam Torino-Lamezia seferi yapan uçakta oturduğu yerde son nefesini verdi. Ondan birkaç sıra arkadaki bir koltuka bulunan karısı haberi uçak yere inince öğrenebildi!

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Giuseppe Stilo, 4 aylık hamile eşi Federica ile birlikte uçakla memleketi Kalabriya’ya gidiyordu. Ancak “Ryanair Havayolları”nın Torino-Lamezia seferini yapan uçağındaki yolculuğu kısa sürdü. 33 yaşındaki İtalyan, uçak havalandıktan birkaç dakika sonra rahatsızlandı. Uçakta bulunan 2 doktorun ve sağlık ekibinin yoğun müdahalesine rağmen kurtarılamadı.  Pilot, yolculara Torino’ya dönmek zorunda olduklarını anons etti.

 

Giuseppe Stilo’dan birkaç sıra arkada oturmakta olan Federica ölen yolcunun kocası olduğunu bilmiyordu. Havalandıktan 36 dakika sonra  uçak Torino’ya dönmüş oldu. Hemen bir doktor ve bir hemşire uçağa bindi ve yolcuyu hayata döndürmeye çalıştı. Fayda etmedi. Tüm yolculara uçağı terk etmeleri çağrısı yapıldı ve birkaç dakika sonra Federica korkunç haberi aldı: Ölen kocasıydı. O da fenalık geçirdi ve hemen hastaneye kaldırıldı.

 

Giuseppe ve Federica geçen yaz evlenmişlerdi. Sabırsızlıkla mutluluklarını zirveye çıkaracak çocuklarının doğumunu bekliyorlardı.