Kolombiya'da Mucize! 40 Gün Sonra Bulundular!

Kolombiya'da 1 Mayıs'ta içindeki 7 kiÅŸiyle kaybolan ve 17 Mayıs'ta enkazı bulunan küçük uçaktaki 4 çocuÄŸun saÄŸ olarak bulunduÄŸu resmen teyit edildi. 

 

Kolombiya'da 1 Mayıs'ta içindeki 7 kiÅŸiyle kaybolan ve 17 Mayıs'ta enkazı bulunan küçük uçaktaki 4 çocuÄŸun saÄŸ olarak bulunduÄŸu resmen teyit edildi. Kolombiya'da 1 Mayıs'ta içindeki 7 kiÅŸiyle kaybolan ve 17 Mayıs'ta enkazı bulunan küçük uçaktaki 4 çocuÄŸun saÄŸ olarak bulunduÄŸu resmen teyit edildi

 

Kolombiya CumhurbaÅŸkanı Gustavo Petro, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm ülke için büyük sevinç! 40 gün önce Kolombiya ormanlarında kaybolan 4 çocuk saÄŸ bulundu." ifadesini kullandı. Haftalardır çocukların saÄŸ bulunması için yoÄŸun bir arama faaliyeti yürüten Ordu, haberi "Mucize" olarak duyurdu. Açıklamada, 4 kardeÅŸin Caqueta yönetim belgesine baÄŸlı ormanlıkta yerlerinin tespit edildiÄŸi kaydedilerek, "Mucize, Mucize, Mucize" ifadesine yer verildi. Askeri personel tarafından bulunan çocukların saÄŸlık durumlarının ise "sıvı kaybı" ve "böcek ısırığı" kaynaklı sorunlar olduÄŸu bildirildi. Yetkililerin kardeÅŸlerle ilgili 18 Mayıs'taki açıklamasında, çocukların saÄŸ bulunduÄŸu belirtilmiÅŸ ancak akıbeti doÄŸrulanamamıştı. Kurtulanlar içinde 11 aylık bir bebeÄŸin de olduÄŸu bilgisi paylaşıldı. Ülkenin güneyindeki ormanlarda 17 Mayıs'ta enkazı bulunan küçük uçaktaki diÄŸer 4 kiÅŸinin ise cesedi tespit edilmiÅŸti. Guaviare yönetim bölgesine baÄŸlı San Jose kentinde düÅŸtüÄŸü sanılan HK 2803 numaralı küçük uçakta 7 kiÅŸinin bulunduÄŸu belirtilmiÅŸti.

 

İşte o paylaşım;

 

kolombiya da mucize 40 gun sonra bulundular



Etiketler: