Konsere Yetişmeye Çalışan Rapçi Şehinşah Trafik Kazası Geçirdi!

Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine hitap eden ünlü rapçi Şehinşah ya da gerçek ismiyle Ufuk Yıkılmaz konsere yetişmeye çalışırken trafik kazası geçirdi. 

 

Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine hitap eden ünlü rapçi Şehinşah ya da gerçek ismiyle Ufuk Yıkılmaz konsere yetişmeye çalışırken trafik kazası geçirdi. Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine hitap eden ünlü rapçi Şehinşah ya da gerçek ismiyle Ufuk Yıkılmaz konsere yetişmeye çalışırken trafik kazası geçirdi. 

 

rapci sehinsah trafik kazasi gecirdi

 

Trafik kazası geçirdi!

 

Rapçi Şehinşah, sosyal medya hesabından Sakarya'da kaza geçirdiğini duyurdu. Rapçi, “Sakarya yolunda kaza geçirdik ama şükür kimsede bir sıkıntı yok. Ayrıca Canbay ve Wolker kardeşlere de şifa diliyorum" dedi. Şehinşah adıyla tanınan rapçi Ufuk Yıkılmaz, konser için İstanbul’dan Ankara’ya giderken kaza yaptı. Geçirdiği kazayı Instagram hesabından duyuran rapçi, “Sakarya yolunda kaza geçirdik ama şükür kimsede bir sıkıntı yok. Ayrıca Canbay ve Wolker kardeşlere de şifa diliyorum” ifadelerini kullandı. Şehinşah kazanın ardından dün akşam Ankara’daki konserinde hayranlarıyla buluştu.